top of page
Search

Met een vreugdesprongetje 2023 in.


We spendeerden oudjaar met Aurélie, Jeroen en de kinderen.


Als ik eraan terugdenk dan heb ik nog steeds dat gevoel van dankbaarheid om het jaar te mogen inzetten met vrienden waarmee alles zo vanzelfsprekend is.


Eerst cadeautjes openen en een gezellige kleine avondwandeling in het donker om de avond goed in te zetten.


We haalden eten bij Lento. Met glutenvrije opties voor wie dat wenst. Heerlijk dat iedereen zich zo goed kan voelen en zich niet hoeft zorgen te maken of die wat mag eten of niet.


Als de kinderen in bed liggen, startten wij aan een zalig gesprek, met vragen zoals, "wanneer is 2023 een geslaagd jaar voor jou"?


En heerlijk wat voor gesprekken we hebben. Tranen van plezier en van ontroering waarbij we de tijd uit het oog verliezen.


2023 zo inzetten, heeft de toon gezet voor hoe ik dit jaar wil ervaren. Als ik afstem op dat gevoel vanbinnen, dan weet ik dat de rest volgt.


Ik wens je een jaar om je te omringen met mensen die je upliften, ik wens je om af te stemmen op de plek in je waar je stabiliteit ervaart en van hieruit te handelen, stap voor stap.


En ik wens je bij het realiseren van je verlangens, of dat nu privé of professioneel is, je elke dag te focussen op één kleine stap die je vreugde brengt (in plaats van je zorgen te maken omdat je niet weet hoe die grote doelen te bereiken).


Met een vreugdesprongetje groet ik je,

Justine


En hey psssst: wanneer is 2023 een geslaagd jaar voor jou?

25 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentar


bottom of page