top of page
Fotofolies x Justine Swolfs-60.jpg

Discover your
inner peace

​Hoe zou je je voelen, hoe zou je leven en wat zou je kunnen creëren als je eindelijk loslaat wat je nu nog niet kan loslaten?

Ik nodig je uit om een stap terug te zetten en te luisteren naar de antwoorden die zich dan aandienen. Antwoorden die komen vanuit een plek achter onze (belemmerende) gedachten (overtuigingen).

Diep vanbinnen weet je
hoe je wilt leven.

 • Je hebt het gevoel dat je de hele tijd moet vechten. Dat je niet vanuit je flow handelt, maar steeds veel moeite moet doen om werkelijk jezelf te kunnen zijn in je relaties zowel privé als professioneel.

 • Je verliest je in overthinking van wat en hoe anderen gaan denken over je acties of ware kijk zonder masker, waardoor je niet voluit jezelf bent en je waarheid deelt.

 • Je hebt een duidelijke mening en levensvisie, maar toch hou je je vaak in om niet tegendraads te zijn waardoor je in situaties je eigen authentieke kijk op het leven niet deelt. Je eigen authentieke kijk is dat wat voor jou klopt maar wat niet altijd strookt met de conventionele manier om naar de dingen te kijken.​

 • Je wordt teleurgesteld door het gedrag van anderen en je bent er echt klaar mee om steeds opnieuw te hervallen in de pijn en frustratie die dit met zich meebrengt.

 • Je gelooft dat als anderen ook met hun blokkades aan de slag zouden gaan (maar dat gebeurt niet) dit de oplossing van je onvrede zou zijn.

 • Ondanks dat je weet dat je iets belangrijks te doen staat in dit leven, wacht je tot de situatie ideaal is om er ook werkelijk mee aan de slag te gaan.

 • Je hebt zoveel rollen te vervullen (als dochter/zoon van, als werknemer, werkgever, moeder/vader,…) dat je jezelf als perfectionist verliest in het vervullen van die rollen.

Jezelf zijn is leven vanuit je kern, je essentie,
dat wat je het gevoel geeft écht te leven!

Fotofolies x Justine Swolfs-167.jpg

Na dit traject ...

 • Heb je inzicht in wat je belemmert om te doen wat jij met heel je hart het liefst zou doen (op zowel relationeel als professioneel vlak).

 • Leef je vanuit jouw authentieke kijk op het leven, bij wat voor jou klopt en maak je de keuzes waarin jij je wél goed voelt.
   

 • Voel je weer ruimte en rust door gevoelens zoals angst, verdriet en wrok te omarmen in plaats van ertegen te vechten.

 • Neem jij met een glimlach 100% verantwoordelijkheid om richting te geven aan jouw leven.

 • Heb je ontslag genomen van wat je niet meer dient en maak je elke dag opnieuw geïnspireerde keuzes voor de toekomst.

"Justine heeft me geholpen om mijn hart te volgen."

"Justine gaf me meteen een warm en goed gevoel waardoor ik me vanaf de eerste seconde welkom voelde bij haar. Je hebt op geen enkele moment het gevoel dat ze niet weet waar ze mee bezig is. Bovendien heeft ze me telkens enkele praktische tips gegeven waar ik zelf mee aan de slag kon in mijn dagelijks leven.

Ze heeft me geholpen om mezelf terug te vinden en om mijn hart te volgen. Het betekent zoveel voor me dat ik alleen maar kan zeggen: dikke dikke dikke merci."

Dries  |  32 jaar
Videographer & leraar

Wil je samen op pad gaan?

Fotofolies x Justine Swolfs-151.jpg

Mijn begeleiding is een spontane, open aanpak op maat. 

In 5 sessies (de 2 eerste sessies zijn 1,5 uur, de 3 laatste 1 uur) visualiseren, doorvoelen en verwerken we de emoties, gedachten en overtuigingen die jou weerhouden om helemaal jezelf te zijn.

Reflectie- en commitmentbladen geven je extra ondersteuning in je groeiproces en helpen me om jouw proces van dichtbij op te volgen.

 

Je krijgt toegang tot online meditaties en bodyscans die je gedurende het traject naar believen kan consulteren.

Locatie:  
De 1-op-1 sessies kunnen zowel in real life als online doorgaan.​

Investering:

Je betaalt 550 euro.

Tijdens het (gratis) telefonisch kennismakingsgesprek krijg ik voeling met jouw noden. Zo kunnen we een heel persoonlijk traject uitstippelen.

bottom of page