top of page
Search

Aanvaard jij de uitnodiging?


Zou je met je partner iets willen bespreken over jullie relatie maar durf je niet? Zou je een probleem op tafel willen gooien bij je ouders maar ben je bang voor afwijzing? Zijn er relaties in je leven die je meer energie vragen dan dat ze je energie geven?


Je beseft dat die zaken je meer bezighouden dan dat je zou willen. Je wilt er iets mee doen maar je weet niet hoe of waar je moet beginnen. Hoe ga ik een gesprek aan? Wordt het niet erger als ik het bespreek? Gaat het zich niet tegen me keren?

Of misschien heb je alles al geprobeerd en vind je na al je pogingen nog steeds geen rust daarrond?


Ik geloof dat relaties mooie uitnodigingen zijn tot zelfonderzoek om te ontdekken wie je in wezen bent.


Hoe kan een arrogante werkgever bijvoorbeeld een mooie uitnodiging zijn om in je waarde te gaan staan?

Hoe kan overspel een uitnodiging zijn om stil te staan bij de vrouw of man die je wilt zijn?

Hoe kunnen toxische relaties je uitnodigen om op een gezonde manier je grenzen aan te geven?

En als je boos bent op iemand. Hoe kan een emotie een signaal zijn om de situatie aan te gaan in plaats van het te onderdrukken?


Het vraagt moed, heel veel moed soms, om dat waar jij mee worstelt niet uit de weg te gaan. We leren om niet te veel na te denken, om sterk te zijn, ons te vermannen als het moeilijk gaat.


Een vrouw vertelde me onlangs, ‘het klinkt misschien belachelijk maar ik worstel daarmee’.


Er is niets belachelijk aan je situatie! Integendeel! In alle workshops die ik geef, blijkt iedereen, ja je leest het goed, iedereen een rugzakje met zich mee te dragen. Door dit bespreekbaar te maken, het je mogen toegeven dat dit in je leven speelt, kan je iets doen aan de moeilijkheden die je in je relaties tegenkomt waardoor je de relatie met anderen en/of jezelf terug gezond kan maken.


Tijdens mijn coachingstrajecten begeleid ik je om terug te vertrouwen in jezelf en te luisteren naar wat je nodig hebt in de uitdagingen die jij tegenkomt.


Let’s share honeys! Let’s show our authentic self and liberate ourselves from what holds us back! Hell Yes!

159 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page