top of page
Fotofolies x Justine Swolfs-207_edited.jpg

Get out of
your own way

Hoe komt het dat je steeds hervalt in de pijn, boosheid,

frustraties, verdriet en onzekerheid in relatie met je dierbaren, omgeving en/of levensuitdagingen?

Ervaar opnieuw balans in je leven om te thriven in plaats van het gevoel te hebben te overleven.

Leven in vertrouwen
met de grote v.

  • Vanuit alles wat je op persoonlijk en spiritueel vlak hebt geleerd, vind je dat je de lastige situaties in je leven gewoon moet kunnen loslaten. Get over it. Maar dat lijkt je niet altijd te lukken.

 

  • Je probeert je op te trekken aan het feit dat er toch mensen zijn in nog moeilijkere situaties en dat je niet het recht hebt om je onrustig/slecht te voelen.

 

  • Je bent blij als je een inzicht ervaart waardoor je wat je bezighoudt kan loslaten. Maar enkele dagen later verlies je opnieuw de moed, omdat je ontgoocheld bent in het terugkerend gedrag van anderen.

 

  • Je verlangt van je omgeving dat ze je geven wat jij nodig hebt. Dan pas kan je echt gelukkig zijn.

 

  • Omdat je de pijn uit het verleden niet wilt herhalen, doe je er alles aan om het anders aan te pakken in je leven. Toch lijk je die rust waarnaar je verlangt niet te kunnen vinden.

 

  • Je gelooft dat als je hard genoeg werkt om het te verdienen, je die innerlijke vrede op lange termijn zal ervaren.

Na dit traject ...

  • ervaar je balans in je leven om te thriven in plaats van het gevoel te hebben te overleven.
     

  • weet je hoe je vanuit vertrouwen in plaats van vanuit angst, pijn of controle kan reageren in lastige situaties met je omgeving.

 

  • kan je bij jezelf blijven, even when you feel like shit, waardoor je uit je eigen weg stapt, de controle loslaat en zo het leven terug toelaat.

 

  • voel je hoe het is om vanuit je ware natuur af te stemmen en je te bevrijden uit je ego-mindset.​

​​

  • sta je aan het stuur van je leven en ben je niet langer het slachtoffer van wat je overkomt.

  • heb je losgelaten wat je niet meer dient. 

  • bouw je je leven uit vanuit wat voor jou klopt, vanuit authentieke spontaniteit.

Fotofolies x Justine Swolfs-200.jpg

Innerlijke rust vinden is niet iets dat je kan leren.
Het is er al.

Deelnemers
over dit traject

"De laatste sessie is afgerond. Ik voel me levend. Ik voel me verbonden met mezelf en van daaruit met wat me omringt.

Op de terugweg naar huis trakteer ik me op een wafel. Een moment om stil te staan bij de tijd die we samen doorbrachten. Een moment om te vieren. Want, wat een feest was het!

Bedankt, Justine. Voor het kwetsbaar delen van je verhalen. Het oprecht luisteren. Je betrokken blik. De ruimte voor stilte. Je onvoorwaardelijke uitnodiging om te zijn."

A. | 29 jaar | freelance fotograaf 

9 modules

1.
je ego uit de weg

Ook al heeft iedereen andere struggles, in essentie zijn we allemaal hetzelfde. In module 1 ontdekken we wat je in weg staat om je innerlijke vrede terug haar eigen koers te laten varen.

4. inner child healing

In module 4 sta je stil bij de dynamieken die je bij het opgroeien hebt eigen gemaakt en hoe deze een impact hebben op je volwassen leven.

7.
cut the crap

Grenzen bewaken, prioriteiten stellen, ... In module 7 krijg je een waardevolle samenvatting van mijn jarenlange zoektocht naar het stoppen met pleasen.

2.
je innerlijk kompas

In module 2 krijg je inzicht in wat je écht wilt in het leven en hoe je dit kan uitspreken. Zo ga je handelen vanuit verlangen in plaats van jezelf tegen te werken.

5. vergeven
 

Je leert dat het leven je de weg wijst in plaats van de wispelturigheid van je denken/Ego. We ontdekken samen de kracht van kwetsbaarheid.

8. je innerlijke mentor aan het woord

In module 8 zetten we je innerlijke criticus on hold en luisteren we naar de antwoorden die komen.

3.
doorbreek je blokkades

Module 3 'tackelt' je wereldbeeld. Door overtuigingen die je pad blokkeren uit de weg te ruimen, maak je de keuze om niet meer geleefd te worden.

6. het leven dat jíj wilt

You want change? In module 6 halen we je wereldbeeld ondersteboven. Je switcht van leiden door angst naar gedragen worden door het Leven.

9. your ego is not your enemy

In module 9 leer je hoe je jouw innerlijke criticus kan betrappen en hoe je erbij kunt blijven zonder je erdoor te laten l(ij)den.

Fotofolies x Justine Swolfs-76.jpg

praktisch

Resultaat door gewoon te doen.

Fotofolies x Justine Swolfs-110.jpg

Dit programma wil je geen extra theorieën aanleren of opzadelen met abstracte inhoud. En ook al is het onderbouwd, dit traject heeft als doel je vrij te maken van de pijn en blokkades uit het verleden. Door tools aan te reiken die je meteen kan toepassen.

 

 

  • Locatie: Je volgt dit traject van thuis op je computer/tablet/smartphone.
     

  • Tijdstip: Op maandag 3 oktober openen de deuren. Het traject duurt 9 weken en gaat telkens door op maandag van 18u - 21u30.

  • Beperkte groep: Maximaal 8 personen kunnen inschrijven.

  • Investering: €799,00 (excl. btw) 

Voel jij een mega YES en durf jij te springen? 

Vaakgestelde vragen

Hoeveel tijd besteed ik hier wekelijks aan?

We komen 9 keer samen in groep. Via zoom behandelen we wekelijks gedurende 3,5 uur telkens 1 thema. Je ontvangt iedere week bij elke call werkbladen om aan de slag te gaan. Reken ongeveer 10 minuten per dag om de oefeningen toe te passen. 

Krijg ik toegang tot coaching/ondersteuning van Justine?

Ja! Tijdens de wekelijkse live trainingen, zal er tijd zijn om vragen te stellen. Na elke sessie ontvang je reflectie- en commitmentbladen om je proces te ondersteunen. Justine is ook betrokken bij de exclusieve Facebook-groep om je te ondersteunen gedurende 9 weken. In deze privégroep heb je ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere deelneemsters, met wie je je proces kan delen. Je kan bovendien

2 x een individuele sessie (1uur) inplannen met Justine.

Is er voldoende privacy gezien het traject in groep verloopt?

'What happens in this training stays in this training', is het belangrijkste uitgangspunt. Een aantal deelnemers vonden het eerst spannend omdat het in groep is. Achteraf is het groepsgebeuren de 'grootste troef van de training', klinkt het in de feedback. Elke deelnemer is er met een gemeenschappelijk doel en dat is to get out of your own way.

Hoeveel ervaring heb ik nodig om met dit programma te beginnen?

Of je nu al duizenden euro's hebt geïnvesteerd in je eigen persoonlijk ontwikkelingstraject of dit de eerste stap is, je zult tijdens dit programma ingrijpende verschuivingen ervaren. Je zult jezelf ontmoeten daar waar jij aan toe bent & het geleerde toepassen om de resultaten in je leven te manifesteren.

Wat maakt dit programma anders?

Dit programma wil je geen extra theorieën leren of je opzadelen met veel abstracte inhoud. Het heeft tot doel je praktische tools aan te reiken die je kan inzetten om niet langer gevangen te blijven zitten in pijn en blokkades uit het verleden. Om te helen wat je niet meer dient en te leven vanuit wie je écht wil & mag zijn, je authentieke spontaniteit.

bottom of page